Test: Din Jung-type

Gratis KTS, JTI, MBTI test kompatibel personlighedstest

Ny og forbedret gratis Jung type test – klik her.

Denne test giver et vejledende bud på din personlighedstype. Testen baserer sig på den schweiziske psykiater C.G. Jungs arbejde, som siden har dannet grundlag for personlighedstests som Myers-Briggs Type Indicator (MBTI test), Jungiansk Type Indeks (JTI), CelebrityTypes.com Test (CTT), og Keirsey Temperament Sorter (KTS). Husk på, at enhver test kun er vejledende – det gælder også de tests, man kan købe hos diverse konsulenthuse.

Det er ganske normalt, at man som testtager kan føle, at man bliver “tvunget” til at tage nogle valg, der i testen fremstår simplere, end man selv oplever sin dagligdag. Når testen gør brug af disse skarpe opdelinger, skyldes det, at en mere nuanceret test ville bestå af langt flere spørgsmål for at nå frem til samme nøjagtighedsgrad som denne kortere, men mere skarpt optrukne test.

Lad os begynde:

Jeg:Jeg:Jeg:Jeg kan bedst lide:Andre siger:Det er bedst:Jeg:Jeg:Jeg:Jeg:Når andre har problemer:Jeg er:Når folk har stærke følelser:Det er bedst for alle:Jeg er:Når der skal laves noget nyt, er det, der interesserer mig mest:Alle disse spørgsmål om psykologi er:Jeg kan godt lide:Ideer:
Jeg har det bedst med:Jeg ville helst være:Jeg ville helst:
Det er vigtigt, at man i en gruppe ved, hvem der er lederen:Jeg foretrækker:

Livet:
Folk siger af og til:I folkeskolen var jeg:Jeg er en stor gevinst for et team, når jeg er med til at:Gruppediskussioner er:Hvem ville du helst have med på en øde ø i 10 dage:Når jeg kommunikerer:
Jeg er mest interesseret i:Det vigtigste er:Det sjoveste TV-program er:

Den sjoveste komedieserie er:

Har du taget personlighedstests som denne før?Hvad sker oftere for dig?Jeg nyder en fest mere, når...:Det distraherer mig mere, når folk:Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close