Test: Er du indadvendt?

Denne test giver et vejledende bud på, hvorvidt du er indadvendt eller udadvendt. Alle mennesker er begge dele, men vi har alle en præference som gør, at vi vil høre mere til det ene sted end det andet. Husk på at enhver test kun er vejledende, også de tests man kan købe hos diverse konsulenthuse.

Testen består af 19 spørgsmål. Det er ganske normalt, at man som testtager kan føle, at man bliver “tvunget” til at tage nogle valg der i testen fremstår simplere, end man selv oplever sin dagligdag. Når testen gør brug af disse skarpe opdelinger skyldes det, at en mere nuanceret test ville bestå af langt flere spørgsmål for at nå frem til samme nøjagtighedsgrad som denne kortere, men mere skarpt optrukne test.

God fornøjelse!

1. Jeg er bedst til at:2. Nye mennesker lærer mig:3. Jeg:4. Jeg bidrager mest når jeg:5. Når jeg har været på ferie med vennerne:6. Jeg kan godt lide:7. For meget tid:8. Når ny information opstår:9. I en krise vil jeg helst:10. Afbrydelser:11. Andre siger nogle gange:12. Folk ser mig af og til:13. Af og til:14. Hvis jeg helt selv kunne vælge ville jeg foretrække:15. Hvor mange *nære* venner har du:16. Jeg læser:17. Dig og en anden person efter dit valg, 10 dage på en øde ø ville være:18. Hvis du kom til skade i en ulykke, ville du helst være:19. Opfatter du dig selv som:Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close