CIAs historiske fejltagelser

Mange debattører på ventrefløjen, og i radikale muslimske miljøer, har det med at fremdrage CIA som et almægtigt, alvidende agentur, der tjener USA og “vestens” interesser.  Et kritisk blik på CIAs historiske formåen afslører imidlertid hurtigt, at virkeligheden er en anden:

Sovjets atomprogram, en smutter.

Kinas invasion af Korea, ups.

Yum Kippur, hov, det kom bag på os.

Nordvietnams modoffensiv, en streg i regningen.

Sovjets fald, det var lige godt satans.

9/11, hva skete der lige der?

Saddams våbenprogram, kvajebajer.

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close