Podcast-Debat: Konservatisme vs. Liberalisme

I denne spændende debat søger to borgerlige debattører at afdække de væsentlige brudflader mellem konservatisme og liberalisme. Mange væsentlige punkter bliver berørt, såsom religionens rolle i samfundet, det amerikanske eksempel, samt hvilken rolle en fremtidig velfærdsstat skal spille, om nogen.

Liberalisme: Christopher Arzrouni
Konservatisme: Kasper Støvring
Ordstyrer: Jacob Mchangama

Optaget engang under Fogh-årene, men lige så relevant i dag som dengang. Vi ejer ikke rettighederne til podcasten, men bringer den alene som en hosting-service. Benyt afspilleren nedenfor til at lytte til podcast’en. God fornøjelse:

[ca_audio url=”http://www.indadvendt.dk/DA002.mp3″ width=”300″ height=”27″ css_class=”codeart-google-mp3-player”]

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close