Modkraft-blogger Erik Storrud forsvarer vold

Efter at to journalister måtte flygte fra 25 hætteklædte unge der var bevæbnet med brosten, som kort forinden havde smadret journalisternes sendevogn, tager Modkraft-blogger Erik Storrud nu voldsmændene i forsvar. Hans argument:

At en sendevogn kan blive smadret uden at journalisterne kommer noget til viser i øvrigt en tilbageholdenhed der er prisværdig, når vi snakker om en befolkningsgruppe der slås for deres kulturelle overlevelse.

Det ser unægteligt ud som, at Modkraft-bloggeren forsvarer vold mod pressen.

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close