Hvordan man scorer kvinder og får sex

sexy_blonde_angel_by_enilokin-d5cmuot Kvinder er en vægelsindet flok. Det ene minut vil de kneppe dig, det næste øjeblik gider de ikke returnere dine opkald. At placere hele din indsats på én pige er en dårlig strategi, fordi omregningskursen til sex er meget lav.

Fristelsen for nogle fyre er at læne sig tilbage og kun lejlighedsvist forsøge at lægge an på pigerne. Ligeledes lægger de måske kun an på de piger, de virkelig ønsker at komme i seng med. En fyr, der gør sådan, har absolut ingen udsigt til at få sex, hvis det mislykkes med hans ene udvalgte.  Derefter går han tilbage til ikke at have nogen fremtid.

Hans strategi har to konsekvenser: Han bliver alt for begejstret ved udsigten til at få sex og bliver alt for glad, blot en mulighed for at knalde kommer hans vej. Når han ikke har et harem til at holde hans pik glad og hans ego fornøjet, så vier han al sin mentale energi til én pige ad gangen. Han virker trængende, og hans evner til at få sex bliver tyndslidt.

Fortæl mig, hvor mange nye telefonnumre på kvinder, som der er perspektiv i at have sex med, der er i din telefon, og jeg vil fortælle dig, hvor mange knald du får i næste måned.

At knalde mange kvinder på en gang er produktet af momentum, ikke af one-shot forsøg på at score. Hvis en surfer ønsker at fange den perfekte bølge, så bruger han timevis i vandet på at fange mindre gode bølger, før han når til den perfekte bølge. Hvis du ønsker at knalde den perfekte pige, så skal du nærme dig et væld af skodpiger og være indstillet på, at nogle af dem dumper dig.

Når du først begynder at lægge an på kvinder, så vil de første tøser, som du får med hjem, være middelmådige eller skrækkelige. Kun de skrækkeligste af dem vil du komme helt i mål med. Men efter et stykke tid vil en middelmådig pige åbne sit skød for dig. Dine udsigter er i gradvis forbedring, indtil nogle rigtigt søde piger vil med dig hjem. Bliv ved med at knalde mange piger på samme tid, og selv hotte piger vil så til sidst falde for dig, hvis dit spil er stramt. Du knalder en kvalitetspige i ny og næ, en som du gør dig umage med og kommer ind i kampen for, men din pulje vil aldrig udelukkende bestå af lækre piger. Selv efter år i det spil, vil du stadig kun kunne regne med den lejlighedsvise 10’er (med mindre du er rig eller kendt).

Hemmeligheden bag at komme i seng med en hel masse piger er gammeldags hårdt arbejde. Få din røv ud i marken, læg an på så mange piger som muligt. Bliv vant til oplevelsen, opbyg momentum, og til sidst er det næsten umuligt ikke at nedlægge en række forskellige kvinder. Det er fint at læse blogs og bøger og lære af erfaringerne fra andre mænd, men medmindre du gør det egentlige arbejde selv, vil du aldrig være helt god. Du vil være som en handelsskole-professor, der kan tale om teori hele dagen, men faktisk aldrig har kørt en virksomhed i sit liv, mens folk, som droppede ud af studiet, kører milliard-selskaber.