Om Skats amatøragtige IT-system

Skat-medarbejder #1: “Ved du hvad, Kurt? Jeg fortryder sgu, at vi skiftede til det der internet. Jeg synes, at det var federe dengang, folk skulle stå i kø ude i gangen for overhovedet at komme til at tale med os.”

Skat-medarbejder #2: “Jeg føler mig meget teambuilding-tæt på dig nu, Leif. Det er vi nemlig mange på afdelingen, som tænker. Men hvad skal vi gøre? Vi kan vel ikke bare rulle det der internet tilbage?”

Skat-medarbejder #3: “Drenge, kig herovre! Far-her har arbejdet på noget!”

skat

 

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close