Enhedslisten som forsikringsselskab

Det smukke ved et frit samfund er, at det ikke forhindrer folk i at organisere sig under alternative former.

Enhedslistens medlemmer kan allerede nu begynde at udleve deres foretrukne samfundsform. De skal bare organisere sig i en forsikringskasse, hvor medlemmerne indsender deres selvangivelser. Jo mere det enkelte medlem tjener, des mere skal vedkommende også betale i kontingent.

Pengene, som indbetales til EL-forsikring, udbetales så i omvendt proportionalt forhold til medlemmerne, sådan at dem, der har mindst, får mest, og omvendt.

På den måde vil Enhedslistens medlemmer allerede nu, helt uden tvang og revolution, have organiseret sig i et lukket velfærdskredsløb, hvor dem, der tjener mest, helt friviligt giver til dem, der har mindst, og hvor der nydes efter evne og modtages efter behov.

Mit gæt er dog, at når årsregnskabet i EL-forsikring gøres op, så vil det vise sig, at der var en del større behov, end der var evner.