Typologien i ‘Team America World Police’: Dicks, pussies and assholes

Profanitet forude, men der er en pointe: I husker måske typologien fra filmen Team America World Police: “There are three kinds of people: Dicks, pussies and assholes.” Jeg bygger her lidt videre på deres typologi: Dicks er USA-Republicans og pussies er USA-Democrats. Assholes er samfundsundergravende elementer som kriminelle og rent seekers. Som de siger i filmen: “Pussies think they can deal with dicks their way, but the only thing that can fuck an ass is a dick.” Altså uden disciplin klasker det hele sammen. Men på den anden side siger de også: “Dicks fuck too much – or fuck when its not appropriate.” Så med dicks ved roret bliver det bare disciplin og ensretning hele tiden, og crackdown på alt hvad der er anderledes. Så hvad er der burg for? Jo, de siger det ikke i Team America World Police, men hvad med et samfund af dicks til at styre den økonomiske politik og bekæmpe kriminalitet, og pussies til at styre den sociale og værdipolitiske politik? Fiscally convervative, socially liberal. hvor har man hørt det før?