Amerikanske holdninger til lavere skatter og mere kontrol med indvandringen

Ifølge Personality and the Foundations of Political Behavior (Cambridge Studies in Public Opinion and Political Psychology) så synes medlemmer af det republikanske parti godt om lavere skatter og mere kontrol med indvandringen. Ok. Den så man komme. Men så lavede man samme test med medlemmer af det demokratiske parti, og de synes også godt om lavere skatter og mere kontrol med indvandringen. Begge grupper synes langt bedre om cocktailen ‘lavere skatter og mere kontrol med indvandringen’ end folk, som ikke var medlem af noget politisk parti.

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close