Hvorfor er der flere liberale mænd end kvinder?

Ifølge en bekendt, som arbejder med EEG-scanninger i USA, så udviser mænd større aktivitet i isselappen, selv når man korrigerer for forskelle i personlighedstræk. Især højre del af isselappen er korreleret med risikovurdering, økonomisk forståelse og kausal ræsonnering. Ting som i højere grad er overladt til den enkelte i liberale samfund. Så når en person, i dette eksempel en kvinde, med lav aktivitet i isselappen går ind i stemmeboksen, hvorfor skulle hun dog så ønske at stemme på et parti, hvis politik ville føre til et samfund, som krævede høj isselapsaktivitet af dets medlemmer?

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close