Om den tvangsprægede personlighed

Den tvangsprægede person har Unrelenting Standards grundet vedkommendes indre defektivitetsfølelse. Han skal vende de dårlige følelser fra sin barndom, monitorere de følelser af defektivitet og skam som han stadig får i dag, genkende hvordan han overkompenserer (ved at forsøge at fremstå perfekt), realistisk vurdere sig selv på godt og ondt, skrive et brev til sine kritiske forældre, prøve at være mere oprigtig i sine nære relationer, og sige fra over for folk der behandler ham dårligt.

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close