Hvorfor kvinder synes mænd er idioter

af G.L.S.

“Jeg tiltrækker kun idioter.” 

Hvis G.L.S. havde fået en krone for hver gang hun har måttet lægge øre til denne sætning så havde hun rundt regnet… omkring 10 kr. En større sum i denne forbindelse. Hvor mange kvinder går ikke og brokker sig over dette? Det er i og for sig irrelevant. At alle kvinder bliver tiltrukket af idioter er jo ingen hemmelighed, men om de også tiltrækker dem? Ja. Og de tiltrækker også alle dem der ikke er idioter, men disse ænser de ikke engang.

Udover en vennekreds hovedsageligt bestående af mandslinge består mit studie af 90% mænd, og jeg må efterhånden være ganske bekendt med disse væsener. Der er dog en stor forskel på disse, og de mænd jeg hører om fra veninder. Er dette fordi de sindssyge kvindemennesker du har i din omgangskreds forvrider billedet af mændene spørger min kloge læser mig. Og svaret dertil er nej. Grunden til dette er, efter G.L.S.‘s beregninger, at der er en brøkdel af mænd der er idioter, og resten er ikke. (Jeg ved det, vi er på et højt niveau)

Og de, der er idioter, er dem der har brudt grænsen og har opdaget at der ikke er noget mistet ved at spørge en pige ud. En pige fører til to. To til tre, og sådan fortsætter det. Det giver selvtillid. Det giver erfaring. Og man opdager at man slet ikke behøver nøjes med en, og hvorfor skulle man, når man kan få hvem man peger på?!

Og den anden brøkdel. Ja, det er mine venner. Ikke at disse er grimme eller dumme, eller noget som helst negativt. De er faktisk nogle flotte fyre, og nogle af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt. Men i de tre år vi har gået i skole sammen, har jeg ikke set dem sammen med skyggen af en pige. De har ikke rutine i at opsøge piger.

Er der nogle piger der opsøger disse fyre? Nej, for kvinder vil have en rigtig mand, der kan tage initiativ, og viser at han vil hende. Nuvel, jamen, så er idioter også det I får. Dem der har selvtilliden til at tage første skridt er dem der har nok i sig selv og ikke er bange for at miste noget ved at du siger nej. Altså: Idioter.

Og de søde drenge brokker sig over, at pigerne kun vil have “bad boys” (eller hvad man nu kalder dem nu til dags), og fatter ikke at mange piger ville finde dem meget tiltrækkende, hvis de bare tog sig sammen.

Og sådan var eventyret om hvordan idioterne kom til at besidde al opmærksomheden fra pigerne, mens de der var noget værd ikke ænsede hvad der skete, og ligeledes stod pigerne tavse på sidelinjen og troede at manden der trampede på dem var billedet af normen.