Undgå disse retter til mogenmad

Du ved, at sund morgenmad er vigtig. Men vidste du, at nogle valg kan slå tonen an for, hvordan du føler resten af din dag? Ikke kun det, men spiser du en sund morgenmad hver morgen kan reducere risikoen for sygdomme som kræft og diabetes. Her får du et scoop, i form af tre morgenmadsprodukter, som du bør undgå.

Bacon , skinke og pølse

Forarbejdet kød har nitrater , der er forbundet med tyktarmskræft. Faktisk udgav Institut for Cancer Research en liste over de ti bedste ting, du kan gøre for at reducere din risiko for kræft. Undgå nitrater er nummer et af dem. Hvad betyder det for morgen kødspisere ? Det er på tide at finde en anden morgenmad!

Sukkerholdige morgengryn

Hvordan kan du kende forskel på en dårlige, sukkerholdige morgengryn og så morgengryn, som er gode for dit helbred? Nogle produkter er fulde af kulhydrater og sukker. Når du spiser dem,vil dit blodsukker hurtigt fare opad derefter bunde ud. Da du ikke ønsker, at din energi skal gå ned i starten af dagen, er det bedst at undgå sukkerholdige morgengryn. Vælg i stedet grynprodukter med højere fiber og protein. Tilføj knust hørfrø eller valnødder for mere protein og fibre.

Pandekager med sirup

Mens naturlig ahornsirup er et sundt sødestof , der er mange kunstige typer af sirup på markedet, som er fuld af høj fruktose fra majssirup . Fruktosen, som er afledt af majs , er også til stede i de fleste forarbejdede og emballerede fødevarer. Sirup som indheholder meget fructose kan føre til fedme og provokere dig til at udvikle fedt , der er lagret mellem organer. Det er den slags fedt, der fører til kræft . En nylig peer reviewed har også knyttet majssirup til diabetes.