Sig mig engang, hvad tænker du på?

af Maiken Hirche, biolog, KU

Morgenen er endnu dugfrisk da jeg befinder mig i en dunkel herskabslejlighed i København. Mageligt sidder jeg i en gammel vamset lænestol med ryggen mod de øvrige deltagere og seancen går i gang: ’Luk dine øjne og tag et laangt dybt åndedrag… du mærker nu dine fodsåler mod gulvet… heeele fodsålen mod gulvet… dine fødder mod gulvet bliver tungere og tungere, mens du fokuserer på mine ord, der taler dig ind i din krop… ’

Læs artiklen som PDF her: Scient Neurofeedback

Comments are closed.Vi bruger cookies. Mere information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close